ACHTERGROND

Mijn naam is Maartje Siegers – van Dalen. In 1997 studeerde ik af aan de Kunstacademie van Limoges (Frankrijk), waar ik mij heb gespecialiseerd in tekenen en schilderen. Kort daarop verhuisde ik terug naar Nederland, mijn land van herkomst, waar ik sindsdien mijn beroep uitoefen.
Naast het maken van eigen kunstwerken, heb ik mij ook jarenlang ingezet als decorschilder voor kleinschalige theaterproducties. Ook heb ik een aantal jaren een bedrijf gehad in muurschilderingen.

In opdracht teken en schilder ik bijzondere portretten. Anders dan aan een traditioneel portret, is de uitvergrotende, humoristische kijk op de personages. Mijn portretten zijn een weergave van ieders persoonlijkheid en belevingswereld en vertellen een verhaal.
Ideaal als cadeau voor het afscheid van een collega, een jubileum, een jarige Sarah of Abraham, geboorte, huwelijk of gewoon als persoonlijk en origineel cadeau.

Tevens kun je voor het maken van illustraties bij mij terecht. Ook hierin tref je de signatuur van mijn frisse, humoristische en verhalende blik op de werkelijkheid.