WERKWIJZE

WERKWIJZE/LEVERTIJD

Je kunt je aanvraag vrijblijvend doen via de mail; info@mijnmuur.nl. Vermeld hierin in ieder geval de naam- en adresgegevens van de opdrachtgever, de gelegenheid waarvoor het portret moet worden gemaakt, hoeveel personen er moeten worden geportretteerd, en voor welke datum het portret klaar moet zijn.

Na ontvangst van mijn antwoordmail met daarin je opdracht, intakelijst, prijsopgave en levertijd van het portret, kun je een foto, ingevulde intakelijst en je bevestiging mailen.

Persoonlijke informatie van de geportretteerde die in de aanvraag staat, wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt t.b.v. het portret. De foto is nodig voor de beeldvorming van de te portretteren persoon. Hierbij moet worden aangetekend dat de figuren op mijn portretten een vrij universeel lichaam hebben, maar des te herkenbaar zullen zijn aan het postuur, de haardracht en alle persoonlijke kenmerken en eigenschappen.

BETALING

Zodra het portret klaar is, ontvang je een (gewatermerkte) foto van het eindresultaat + de factuur met betalingsgegevens.
De betaling vindt plaats en het portret wordt na ontvangst van de betaling per post naar je verstuurd.

VERZENDING

Voor de verzending van de portretten worden standaard GEEN verzendkosten berekend.