PORTRET

WAAROM EEN PORTRET VAN MIJNMUUR?

De belangrijkste kerntaak van een kunstenaar is volgens mij het waarnemen (observeren). Ik heb geprobeerd om deze kwaliteit verder uit te diepen door te gaan kijken naar de mensen, niet om hoe ze eruit zien, maar om WIE ze zijn. Door een vertaalslag te maken naar het aquarelpapier ontstaan hierdoor bijzondere portretten. Deze teken en schilder ik in opdracht.

Het zijn kleurrijke, vrolijke werken waarop heel veel te zien is en die mensen even uit de harde realiteit halen. In één oogopslag zie je het verhaal van het geportretteerde individu, gezin of groep. Wie zijn de personen die ik gestalte geef? Waar houden zij zich mee bezig? Wat zijn de eigenschappen en eigenaardigheden? Dit alles in een vrolijke voorstelling die bij de eerste aanblik al een glimlach op ieders gezicht tovert.

Mijn portretten zijn een weergave van ieders persoonlijkheid en belevingswereld.

Door het handzame formaat en de originaliteit zijn de werken zeer geschikt als cadeau. Denk hierbij aan het afscheid van een collega, een jubileum, een jarige Sarah of Abraham, huwelijk of gewoon als persoonlijk cadeau.

Voor enkele voorbeelden van deze portretten, kijk onder het kopje ‘VOORBEELDEN’.

PRACTISCH

De portretten worden uitgevoerd op stevig aquarelpapier (300 gr/m2) met watervaste fineliner en inktpotlood/verf. Er zijn drie maten beschikbaar, waarbij het kleinste formaat
(24 x 32 cm.) standaard is.
Bij een portret ontvang je altijd een Certificaat van Echtheid en een uitgebreide beschrijving van het werk. Voor meer informatie hierover, zie ‘CERTIFICAAT’.

De levertijd voor een werk is, afhankelijk van de drukte, 3 tot 4 weken.

Desgewenst kan men ervoor kiezen om het werk te laten inlijsten, zodat er een kant- en klaar product wordt geleverd.

Wil je meer informatie over de procedure en het aanvragen van een portret, kijk dan bij ‘WERKWIJZE’.

Voor alle prijzen en mogelijkheden kijk je bij ‘TARIEVEN’.