TEKENLES KIDS

 

De Najaarscursus 2018 is van start gegaan op onze prachtige nieuwe locatie aan de Havenstraat 32 in Huizen. We hebben een heerlijke lichte ruimte middenin het oude dorp, waar de kids naar hartenlust kunnen tekenen. Met iedere week een nieuwe opdracht en allerlei verschillende materialen ontwikkelt iedere kunstenaar in de dop met veel plezier zijn/haar technieken en vrijheid in creatieve uiting.

Zoals men gewend is zijn de tekenlessen erg gezellig en laagdrempelig, en iedere nieuwe opdracht bestaat uit een ‘leer’-gedeelte, maar ook een stukje vrije invulling. We zijn met een groepje van maximaal 8 kinderen. Aan het einde van de cursus heeft ieder kind een eigen map met creaties om mee naar huis te nemen.

Er zijn op dit moment nog 2 plekjes vrij aan tafel. Hoewel de cursus inmiddels van start is gegaan, is instroming geen enkel probleem!

Vindt jouw kind tekenen ook zo leuk, of wil deze zijn/haar tekentechnieken verder ontwikkelen?
En is hij/zij tussen de 7 en 12 jaar oud?
Geef hem/haar dan nu op! En wees er snel bij, want VOL=VOL

De lessen vinden plaats op Donderdagmiddag van 16:00 tot 17:30 uur op de HAVENSTRAAT 32 in Huizen

De Najaars-cursus is gestart op 4 oktober en de laatste eindigt op 13 december 2018. In de Herfstvakantie (25/10) is er geen les.

De Voorjaars-cursus bestaat uit 12 lessen en loopt van 24 januari t/m 18 april 2019. In de Voorjaarsvakantie (21/2) is er geen les.

Kosten Najaars-cursus bedragen 15 € per les (deze worden in 1x gefactureerd tot 13/12/2018, afhankelijk van de startdatum).
Kosten Voorjaars-cursus bedragen 180 € per kind.
Hierbij zijn materialen, limonade en een tussendoortje inbegrepen.

NB. Omdat alle lessen een ander thema hebben, is het mogelijk om beide cursussen te volgen.

Opgeven kan telefonisch op 06-19 49 53 78 of door een email te sturen naar: info@mijnmuur.nl