HUWELIJK TUSSEN KUNST & KOFFIE

Als Beeldend Kunstenaar ben ik jaren aan het werk geweest op een klein zolderkamer-atelier. Tekenlessen aan kinderen kwamen er later bij en werden gegeven in onze woonkamer.

De tweede zolderkamer werd ingericht voor de Koffie, een uit de hand gelopen hobby van mijn echtgenoot. Puur vanuit interesse en passie voor het product voert hij inmiddels al 7 jaar een eigen label van vers gebrande koffie. Daarnaast repareert en onderhoud hij koffiemachines.

Wegens groei voelden wij beiden de wens om onze activiteiten meer gestalte te geven, door een groot atelier of (in het geval van mijn echtgenoot) een fysieke winkel/werkplaats.

Na een lange zoektocht hebben we nu dan eindelijk een prachtige locatie gevonden, waar al onze dromen werkelijkheid kunnen worden. Kunst & Koffie smelten samen in de historische zeilmakerij (1890) van Huizen. Een centrale plek middenin het Oude Dorp en omgeven door andere gepassioneerde winkeliers.

In de aankomende jaren zal het pand met zorg worden verbouwd en gerestaureerd. Een prachtig project waar al onze klanten en leerlingen steeds een beetje van mee zullen krijgen. Want onze activiteiten en ontwikkelingen gaan intussen gewoon door.

Kortom: een creatief proces, gevoed door liefde en passie, dat is de basis van dit bijzondere huwelijk!

www.mijnmuur.nl & www.kookotte.nl

Geef een reactie